Toppubli
Image default
Business

SAM Webdesign – Website laten maken

Website laten maken

De verschuiving naar het internet brengt veel lucratieve kansen met zich mee. Een goed werkende website met de juiste content kan veel potentiele klanten opleveren. Nu is een website laten maken die goed in elkaar zit niet zo makkelijk. Een goed uitgedachte strategie gaat er aan vooraf, een online marketing bureau kan u hier bij ondersteunen.

Zoekmachine vriendelijke website laten maken

Een website maken is een stap in de goede richting. Maar uw website goed te laten functioneren is lastig. Het moet conversiegericht zijn, dat betekent dat het belangrijkste is dat de bezoekers tot een aankoop overgaan. Hier wordt online marketing belangrijk. Een belangrijke term in de online marketing is SEO. SEO is Search Engine Optimization of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Het betekent dat uw webpagina zoekmachinevriendelijk is en de juiste componenten bevat om de website goed te laten draaien. Waarom is een zoekmachinevriendelijke webpagina belangrijk? Google is de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. 93% van de internetgebruikers gebruikt Google voor zijn of haar zoekopdrachten. Van die 93% gebruikt 60 tot 70% de eerste 3 à 4 zoekresultaten en maar liefst 33% het eerste zoekresultaat. Om hoog in Google te komen zodat er meer traffic naar uw webpagina gaat is het belangrijk dat de website hierop is aangepast. Een online marketing bureau is hier een expert in.

Website laten maken met hoge pageranking

Het ontwerp van de website is belangrijk. De juiste informatie moet op de juiste plek staan. Daarnaast moet de website overzichtelijk zijn en moet er makkelijk geswitcht kunnen worden naar andere pagina’s. Wanneer de pagina’s goed te bereiken zijn en overzichtelijk moet de content op die pagina’s ook goed in elkaar steken. Het gebruik van de juiste zoekwoorden is belangrijk. Die zoekwoorden worden herkend door Google en beoordeeld aan de hand van pageranking. Hoe hoger uw pageranking hoe hoger u in Google komt te staan. Een website laten maken door een online marketing bureau is mooie kans om uw concurrenten voor te blijven. Bent u geïnteresseerd in een website laten maken met de expertise van een online marketing bureau? Neem dan contact op.