Toppubli
Image default
Business

VOIPZeker – Groei mee met technologie en kies voor IP telefonie

Groei mee met technologie en kies voor IP telefonie

De technologie zit al jaren in een enorme opmars. Omdat alles tegenwoordig digitaal gaat is er IP telefonie. Bij VoIP, Voice over IP, wordt het internet gebruikt om spraak te transporteren. U belt dus via het internet. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden spraak en data samen te voegen. Dit is naast efficiënt ook een stuk goedkoper dan de kosten die u maakt bij uw huidige telecomprovider. U bent dan veilig en betrouwbaar uit de cloud.

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie

VoIP telefonie bij VoIPZeker is de juiste keus. In de online portaal die VoIPZeker biedt kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Alle aanpassingen gaan simpel en snel. VoIPZeker groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw pakket up of downgraden. VoIPZeker staat voor helderheid en transparantie richting u. Daarom zijn er geen langlopende contracten met stilzwijgende verleningen, alles is maandelijks opzegbaar.

De voordelen van VoIP telefonie

  • De kwaliteit van VoIP telefonie kan aanzienlijk hoger zijn dan bij traditionele analoge telefonie. Wanneer de onderliggende digitale verbinding goed is, is er geen tot vrijwel geen ruis.
  • Kantooromgevingen kunnen volstaan met minder bekabeling.
  • Integratie van verschillende diensten kan met Voice over IP makkelijker worden. De extra mogelijkheden en flexibiliteit die VoIP biedt kunnen veel belangrijker zijn dan de mogelijke kostenbesparing die haalbaar is. De diensten die VoIPZeker biedt zijn keuzemenu’s, een eigen nummer per toestel, mogelijkheid om wachtrijen in te stellen in tijden van veel belverkeer, nummerherkenning, anoniem bellen en tot slot een fax to e-mail systeem.
  • Bij IP telefonie zijn de kosten gemiddeld 40% lager dan bij uw huidige telecomprovider. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven.
  • Tot slot nog de locatieonafhankelijkheid. Bij VoIP is een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account. De locatie van het VoIP-account is daarbij willekeurig. Dat betekent dat een werknemer met internetverbinding ten alle tijden VoIP telefonie kan gebruiken.

Wanneer u interesse heeft in de diensten van VoIPZeker kunt u het beste de website bezoeken en een van de vakkundige monteurs raadplegen.

https://www.voipzeker.nl/ip-telefonie.html