Toppubli
Image default
Business

Uw tennisarm op de juiste wijze behandelen

Tennisarm behandelen: de opties

Een tennisarm is één van de vaakst voorkomende en vervelende blessures die je kunt hebben. Waar gaat het om? Om pijn aan de onderarm of elleboog door een ontsteking aan de aanhechtingen van de pees aan het bot. Dit kan het gevolg zijn van een overbelasting of paradoxaal genoeg ook van een te weinig bewegen. In de praktijk ontstaan er allerlei scheurtjes in de pees die littekenweefsel vormen en voor behoorlijk wat overlast zorgen. Een vervelende zaak en het spreekt dan ook voor zich dat je op zoek bent naar methodes waarmee je een tennisarm kunt behandelen. In een beginnend stadium is het mogelijk uw tennisarm te verhelpen met voldoende rust, echter is dit voor de meeste gevallen al te laat waardoor magneettherapie een effectieve maatregel is om uw tennisarm te verhelpen.

Tennisarm behandelen: lichte pijn

Een tennisarm, ook wel epicondylitis lateralis in zijn volledige benaming, kent verschillende fases. Is de pijn relatief recent en te houden? Dan zijn de traditionele methodes om een tennisarm te behandelen zeer basic en simpel. Eerst en vooral is voldoende rust de eerste tip die je krijgt. Het vervelende is dat het soms wel een jaar kan duren voor de blessure geneest op deze wijze. Een alternatief is het inzetten van magneettherapie. Met een magneettherapie apparaat zullen de spieren sneller herstellen.

Een effectieve behandelmethode: Magneettherapie

Voor de behandeling van een tennisarm kan je bij de fysiotherapeut langs, in sommige gevallen zullen de fysiotherapuiten ook gebruik maken van magneettherapie, maar wil je echt positief resultaat? Neem een kijkje bij de Magneettherapie Apparaten van T-Therapie. U stelt een frequentie in met het Apparaat, verlicht uw pijn en versnelt uw herstel en dat allemaal vanuit uw eigen huis. Stuur een e-mail naar info@t-therapie.nl of bezoek de website www.t-therapie.nl