Toppubli
Image default
Business

Je eigen invulboek personaliseren

Je kunt het zo gek niet bedenken. Voor alles is er een invulboek: 9 maanden invulboek, trouwen, eerste levensjaren etc. Je hebt een moment gekozen waar je een mooi invulboek van wilt maken, zodat je dit moment voor altijd blijft herinneren en nu mag je het gaan invullen en versieren. Zo pak je dat aan:

Voorbereiding

Bekijk voordat je gaat beginnen wat het tijdsbestek van het boek is. Bijvoorbeeld bij een 9 maanden invulboek of zwangerschapsboek, zijn er vaak bladzijden per week. Dus maak je elke week bijvoorbeeld een foto of een verhaaltje. Bij een boek over je trouwdag zal dit een boek worden over de grote dag, misschien wat voorbereidingen en de huwelijksreis.

Verzamel persoonlijke spullen

Neem foto’s van de momenten, mensen en de cadeautjes. Naast de foto’s is het leuk om ontvangen felicitatiekaarten of brieven te bewaren en misschien wel concertkaarten of bonnetjes. Deze kan je allemaal gebruiken samen met je eigen geschreven tekst om de inhoud van je boek uniek te maken. Houd er rekening mee dat je de spulletjes vaak op volgorde van tijd kan inplakken.

Versier je invulboek

Voor de verdere personalisatie van je boek kan je van alles gebruiken. Zoals: washi tape, gekleurde stiften en stickers. Ook deze kan je bestellen via Studio Ins & Outs. Gebruik stickers en washi om de randen van foto’s mee te versieren en stiften om te tekenen of om de namen van de mensen op de foto er bij te schrijven. Je eigen gepersonaliseerde invulboek is klaar! Nu kan je wanneer je maar wilt de herinneringen met je vrienden en familie delen of er zelf bij weg dromen.