Toppubli
Image default
Business

Vindbaarheid van uw website verbeteren | SAM Online Marketing

Vindbaarheid verbeteren

Het verbeteren van uw vindbaarheid in Google wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Hoe hoger u komt te staan in Google, des te groter wordt uw naamsbekendheid en trekt het meer potentiele klanten naar uw website toe. De vindbaarheid verbeteren kan op verschillende manieren. Het is vaak de combinatie van verschillende manieren wat uw vindbaarheid verbeterd.

Google is de meest gebruikte zoekmachine in Nederland en de beste manier om uw vindbaarheid te verbeteren. Uw focus zou dan ook daar moeten liggen. Ongeveer 90 tot 95% van alle internetgebruikers gebruikt Google, en dat vaak meerdere malen per dag. Niet ieder bedrijf is er van op de hoogte wat voor impact Google kan hebben op uw succes. Door de vindbaarheid van uw webpagina te verbeteren haalt u voordelen uit Google. Zo blijkt uit onderzoek dat 60 tot 70% van de digitale bezoekers alleen de eerste drie à vier zoekresultaten aanklikken. De eerste positie ontvangt 33%.

Vindbaarheid van uw website verbeteren?

Uw vindbaarheid verbeteren is dan ook een heel slimme zet. Het geeft de onderneming een goede concurrentiepositie. Hoe gaat u uw vindbaarheid verbeteren? Door gebruik te maken van SEO: Search Engine Optimization. Nu is SEO nog een vrij jong iets, het is nog in zijn pubertijd. Dat betekent dat er nog weinig bekend is wat nou de beste manier is om het aan te pakken. Helemaal voor mensen die er nog geen ervaring mee hebben. SEO is er op gericht dat uw website op de lange duur hoog in Google blijft. Dat kunt u bereiken door de juiste strategie en acties. Klinkt goed, maar nu nog de praktijk. Dat is vaak lastig, vindbaarheid verbeteren kost tijd.

In de praktijk is SEO een stuk lastiger, het moet resultaatgericht zijn. Het is leuk om hoog in Google te staan maar het moet natuurlijk wel het gewenste resultaat opleveren: meer winst! Om u hierbij te helpen zijn er diverse online marketing bureaus in Nederland. Echter zijn er maar een paar gespecialiseerd om uw website beter vindbaar te maken. Wilt u de vindbaarheid van uw website verbeteren? Kijk dan eens op SAM Online Marketing.