Toppubli
Image default
Business

Alle materialen vloertegels voor binnen

Het is niet zo dat vloertegels alleen in de badkamer voorkomen. Het hele principe van de vloertegel is door de jaren heen enorm veranderd. Vroeger was het inderdaad zo dat keramiek het meest gebruikte materiaal was voor vloertegels. Echter zijn er voor binnen inmiddels luxere opties zoals natuursteen, maar ook meer budgetopties zoals PVC-tegels bijgekomen. Er kan dus een beroep gedaan worden op tegels in veel meer ruimtes dan alleen de ruimtes waar van oudsher vloertegels werden gebruikt. In dit artikel worden alle materialen die beschikbaar zijn om binnen te gebruiken behandeld. Wilt u meteen zelf beslissen wat u het mooist vindt, of zoekt u misschien advies van een specialist voor de keuze van uw vloertegels? Schakel Pand16 in!

 

Keramische tegels

De oudste en misschien nog wel meest gebruikte vloertegel is die van keramiek. Deze tegel komt in verschillende vormen maar zijn meestal redelijk klein en rechthoekig of worden als ruit geplaatst. Met de ouderwetse patroontjes heeft deze bij veel mensen een nostalgisch effect, al komt het ook in moderne en strakkere designs. Deze vloertegel wordt met name in ruimtes als de keuken, de badkamer en het toilet gebruikt.

 

Vloertegels van PVC-materiaal

PVC-tegels zijn de nieuwste toevoeging aan het assortiment van vloertegels binnenshuis. Het materiaal PVC is zeer flexibel, licht en toepasbaar in elke wenselijke vorm. Omdat het zeer betaalbaar is en zo makkelijk aan wensen van klanten voldoet wordt deze vloertegel als een storm geïntroduceerd bij nieuwbouwhuizen en verbouwingen.

 

Natuurstenen tegels

Tot slot zijn de vloertegels van natuursteen de luxe variant die zeer populair is in slaapkamers, maar ook woonkamers en badkamers. Deze tegels zijn wat duurder, maar hebben een lange levensduur en geven een uitzonderlijke uitstraling aan uw woning. Het kost dus wat, maar dan heeft u ook wat. Wilt u zelf alle opties eens naast elkaar leggen, advies op maat krijgen van experts, of vloertegels met eigen ogen bekijken? Pand16 helpt u graag verder!

 

https://www.pand16.nl/