Toppubli
Image default
Business

Broste servies bestellen – een leuke aanvulling

Broste is een van de meest vooraanstaande Scandinavische merken voor servies. Wil je de look van je eetkamer of keuken een niveau hoger tillen en tegelijkertijd genieten van duurzaam en stijlvol servies? Dan is het gamma van Broste servies op Bakerszitmeubelen.nl zeker en vast iets voor jou!

Broste servies – perfect voor de Scandinavische stijl

Het spreekt voor zich dat Broste servies perfect past bij een Scandinavische stijl – het merk is immers van Deense oorsprong. Wat zijn nu de voordelen van Broste servies?

Kwaliteit en duurzaamheid

Of je nu kiest voor messen en vorken, borden of andere accessoires – Broste garandeert dat je van kwaliteit en duurzaamheid kan genieten. Veel servies is uit aardewerk vervaardigd, waardoor het stevig is en erg lang meegaat!

Een typisch Scandinavische look

Daarbij valt natuurlijk ook meteen de Scandinavische look van het servies op. Borden die uit aardewerk bestaan en een natuurlijke indruk geven, alsook prachtige kommen en zelfs eierdopjes, vormen de basis van prachtig servies voor elke Scandinavische woning.

Verscheidene collecties mogelijk

Ten slotte kan je bij dit merk rekenen op uitgebreide collecties, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Nordic Sea, Nordic Sand, Salt en Esrum zijn enkele voorbeelden van servies collecties die je de kans geven om de uitstraling van je interieur helemaal af te maken met prachtig servies dat functioneel én stijlvol is! Bekijk de leuke producten op de website van Ippyswoondeco.nl