Toppubli
Image default
Business

SIP Trunk: bellen met een bestaande telefooncentrale

SIP trunk staat voor Session Initiation Protocol. Deze methode wordt gebruikt voor het opzetten van telefoonverbindingen door middel van VoIP telefonie. VoIP houdt in dat u zakelijk kunt bellen. Deze Session Initiation Protocol betekent dat men inkomende en uitkomende gesprekken via een internetverbinding kan beantwoorden. Deze manier van bellen is makkelijker bij het zakelijk afhandelen van telefoongesprek en als beller merkt u zelf niets van deze verandering – het gaat makkelijk en vanzelf.

Hoe kies ik een betrouwbare SIP-trunk?

Het kiezen van een SIP-trunk is geen eenvoudige klus. Bij het kiezen van een provider kunt u het beste kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding, het aantal gesprekskanalen dat u kunt gebruiken en natuurlijk de contractduur. Bij De Nederlandse Provider kunt u gemakkelijk deze methode aanvragen en binnen no-time belt uw organisatie over VoIP. U kunt kiezen uit twee verschillende pakketten: de ‘gewone kanaal’, die is enkel vier euro per maand. U kunt ook kiezen voor de unlimited kanaal. Deze kost vijftien euro per maand maar heeft u de voordelen dat u eindeloos kunt bellen (binnen Nederland), onbeperkt aantal lijnen heeft en geschikt is voor iedere telefooncentrale. Bij De Nederlandse Provider zijn er altijd vele extra’s beschikbaar, bespaart u op uw telefoniekosten, hoeft u niet te wisselen van nummer en hoeft u het zelf niet te installer want de installatie zit bij de service in bij De Nederlandse Provider.

Overstappen naar De Nederlandse Provider is eenvoudig. U kunt een afspraak inplannen of simpelweg een offerte aanvragen op de site. Deze offerte ontvangt u al binnen 24 uur en als u akkoord gaat met de offerte gaat DNP meteen voor u aan de slag.

Wat zijn de voordelen van VoIT?

Met VoIT beschikt u over vele voordelen die u niet wilt missen. U bespaart flink op andere telefonie abonnementen doordat u onder andere bespaart op uw gesprekskosten. Ook kunt u gemakkelijk de VoIT aan bedrijfssoftwares koppelen waardoor u niet allerlei losse programma’s op uw computer hoeft te downloaden. Bovendien is VoIT ook gecertificeerd voor Skype for Business en alle andere telefooncentrales en u wordt gemakkelijk doorverbonden als er zich een calamit voordoet.