Toppubli
Image default
Business

Het lichaam zomerproof maken met deze tips!

De zomer komt langzamerhand dichterbij. Het is hoog tijd om uit de winterslaap te ontwaken en jezelf klaar te maken voor dit heerlijke seizoen. Met een brede lach, mooie outfit en stralende haren maak je indruk op iedereen!

Echter wordt de periode naar de zomer beschouwd als stressvolle tijd. Men wilt zichzelf op zijn / haar mooist uiten, maar na een donkere winter is dat niet direct het geval. Snel even een kappertje pakken, een gezichtsmasker aanbrengen en de zelfbruiner zoeken. Hoe maak jij je klaar voor de zomer?

Kapper

Een kapsel kan veel invloed hebben op het uiterlijk van een persoon. Bij onverzorgd haar, in combinatie met een schitterende outfit, zal het oog zich direct richten op het kapsel. Gelukkig staan er veel kappers, waaronder de kapsalon delft, klaar om de klanten te voorzien van een geweldige look. Meerdere kappers in delft hebben al veel plukken een opfrisser gegeven.

Scrubben

Somtijds de huid scrubben kan veel voordelen bieden, vooral in de zomer. De scrub is verantwoordelijk voor het verwijderen van de dode huidcellen. De gezonde huidcellen zullen de zonnestralen opvangen en het lichaam een tan geven. Doordat de dode huidcellen van tevoren verwijderd zijn, zal de tan voor lange tijd blijven. Bovendien zal de huid voorzien zijn van een mooie glow.

Zelfbruiner

Echter is de zon niet elk moment te verwachten in ons kikkerlandje. Hierdoor is de zelfbruiner het ideale alternatief. Hierbij zal het lichaam geen schadelijke straling opvangen en zal de huid alsnog een mooie gloed krijgen. Een zelfbruiner vergt een korte voorbereiding, waarbij de bruiner de tijd heeft in de huid te trekken. Na enkele uren zal het volledige resultaat zichtbaar zijn. Een perfecte manier om te shinen, ook als de zon pas net haar eerste stralen heeft getoond.

http://onekappers.nl

Gerelateerde artikelen

VT2000

Sensitif, de ontharingskliniek in Amsterdam voor laserbehandelingen voor het gehele lichaam

Voordelen en prijzen van een schuifpoort