Toppubli
Image default
Business

Horloges van horlogemerk Oris

Oris horloges: stoer uiterlijk met een zakelijk randje

Kleren maken de man, een horloge kan hierbij niet ontbreken. Het is een van de meest stijlvolle accessoires een man kan dragen en één van de meest populaire horloges is het merk Oris. Dit merk komt uit Zwitserland en bevat een collectie van enkel mechanische horloges. Alle horloges uit de collectie hebben een stoer uiterlijk met een zakelijk randje. Daarom zijn er veel mannen als een blok gevallen voor dit merk.

Oris heeft vier series uitgebracht, aangepast op de diverse stijlen en wensen van de man. De horloges zijn goed te combineren en passen bij vrijwel iedere outfit. Het Zwitserse horlogemerk begrijpt dat mannen graag een horloge dragen dat past bij de look die ze dragen. Om aan al die wensen te voldoen, loopt de collectie uiteen van strak en zakelijk naar robuust en sportief. Een Oris horloge zal daarom altijd aan de wensen voldoen. De horloges zijn onder andere verkrijgbaar bij Zuyver Juweliers in Dronten. Dit is een officiële Oris-dealer voor het stijlvolle Zwitserse merk.

Oris horloges passend bij jouw stijl

De serie die het best past voor de zakelijke man is de Culture collectie. Deze collectie heeft een bevat horloges met gepaste band. Deze serie is erg geschikt als subtiele accessoire die de outfit compleet maakt, zonder te overheersen.

Ga je liever voor een Oris horloge met bredere band en een sportief uiterlijk? Dan is de Motor Sport serie een goede keuze. Deze horloges hebben een bredere band en een kenmerkende lunette. Het is het eerste horloge van dit merk met een chronograaf. De oranje accenten in deze modellen geven het horloge een sportief design dat bijdraagt aan een casual uiterlijk. Ze zijn een statement en geschikt voor de bredere pols.

De Aquis Diving serie is de perfecte combinatie tussen zakelijk en sportief. Het kan het best worden omschreven als business casual. Dit horloge is te verkrijgen met een stalen of rubberen band. Het zijn luxe modellen, voorzien van een mechanische depth gauge, zodat het ook onderwater gedragen kan worden.

Tot slot is er Oris Aviation. Deze pilotenmodellen zijn voorzien van hoogtemeter, chronograaf en specifieke tijdsaanduiding zoals GMT/small second en day-date. De serie kent ProPilot horloges en Big Crown modellen.